Click for Kerkyra, Greece Forecast

    

Za dodatne informacije kontaktirajte nas..

Leto sezona 2012 KRF

Agios Georgios , Moraitika i Dasia

Agios Georgios je turističko mesto na jugozapadnoj obali ostrva, udaljeno 30km od grada Krfa. Mesto je jedinstveno po tome što nudi spoj lepih plaža na ostrvu, mogućnost spokojnog odmora i dobrog provoda. Zlatnu peščanu obalu zapljuskuje toplo i kristalno plavo more. Dobro raspoloženi, i našim ljudima naklonjeni meštani, sastavni su deo gostoljubive atmosfere Agios Georgiosa.

Dasija je takođe mesto na istočnoj obali ostrva Krf, a od grada je udaljen 11km severno. Mesto karakteriše bujno zelenilo po čemu je i dobilo naziv tj. „dassia“ u prevodu znači „šuma“. Plaža je duga 3km i ima peščane i šljunkovite delove. Šetalište se prostire duž cele plaže i obiluje brojnim barovima, restoranima, klubovima.

Moraitika je turističko mesto na istočnoj obali ostrva, a od grada je udaljeno 18km južno. Ime je dobilo po plemenu Morais koji su nastanili ovo mesto došavši sa Peloponeza. U neposrednoj blizini modernog turističkog centra se nalazi arheološko nalazište sa ostacima rimskih kupatila i crkava, a glavna atrakcija oblasti je mala reka bogata ribom, odakle lokalni ribolovci započinju svoj dan. Plaža je peščana i duga 2km. Moraitika je mesto koje nudi po malo od svega, primamljiva je mladima i onima koji se tako osećaju.
NAPOMENA : cenovnik je podeljen na prevoz avionom ili autobusom

KRF AVIONOM ili AUTOBUSOM

KRF LETO 2012 TRAJANJE 12 DANA: PREVOZ AUTOBUSOM + SMEŠTAJ (9 noćenja)

CENA PUTOVANJA U TABELI - PO OSOBI:

• Za 1. dete od 0 do 12 godina u studijima i apartmanima plaća se 65 € i koristi zajednički ležaj. Za 1. dete od 0 do 6 godina u hotelima plaća se 65 € i koristi zajednički ležaj.
• 2. dete od 0 do 12 godina na pomoćnom ležaju ima popust od 20 €.
• U slučaju jedne punoplatežne osobe u St 02, doplata je 70%.
• Odraslim putnicima i deci od 0 do 12 godina, koji ne koriste uslugu autobuskog prevoza, cena aranžmana se umanjuje za 50 €.
• U slučaju spajanja 2 smene, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za odobreni popust za sopstveni prevoz.
• Korišćenje klima uređaja se naknadno ugovara i plaća predstavniku ino partnera 50 € po studiju/hotelskoj sobi po smeni, 100 € po apartmanu po smeni.
• CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza:
Cena povratne karte odrasli: 80 €, deca 0-12 god.: 65 €; Cena karte u jednom smeru odrasli: 55 €, deca 0-12 god.:45 €.

TURISTIČKO PUTOVANJE 11/12 DANA: Prevoz AVIONOM + Smeštaj (10/11 NOĆENJA) + transferi

CENA PUTOVANJA U TABELI - PO OSOBI:

Legenda: NA – najam studija ili apartmana, ND – Noćenje sa doručkom, PP – Polupansion (doručak + večera),
AI - (doručak, ručak, večera, uz obroke je uračunato i piće),
1/2 – dvokrevetna standardna soba, 1/1 – jednokrevetna standardna soba,
SV1/2– dvokrevetna standardna soba sa pogledom na more, F1/2 – porodična dvokrevetna soba sa krevetima na sprat,
ST 1/2 – dvokrevetnI studio, AP 1/4 – četvorokrevetni apartman;

• U slučaju jedne punoplatežne osobe u 1/2, St 02 i F1/2, doplata je 70%.
• Minimum punoplatežnih osoba u apartmanu Ap 1/4 je 4.
• 1. dete od 2 do 12 godina u St 1/2 kao 3. osoba, u Ap 1/3 kao 4. osoba i u Ap 1/4 kao 5. osoba koristi zajednički ležaj.
• Deca do 2 godine dele krevet sa 2 odrasle osobe u smeštajnoj jedinici, nemaju sedište avionu i nemaju pravo na besplatan prtljag.
• U većini hotela gde postoji mogućnost za krevetac za bebe (baby cot), rezervacije se rade na upit.
• U većini hotela gde postoji mogućnost dvokrevetnih soba sa dva pomoćna ležaja, rezervacije se rade na upit.
• 3. odrasla osoba koristi pomoćni ležaj u 1/2 sobi sa 2 odrasle osobe.

 

Opis vila:
Kuća Dimitris - Nalazi se nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju pored kuće Teodoros. Udaljena je oko 300 metara od mora. Poseduje uređeno dvorište sa ležaljkama. Jedinice su 1/2, 1/2+1 studiji i 1/4 apartman. Svi poseduju čajnu kuhinju, TWC i balkon. Dvokrevetni studiji imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju. Apartman poseduje dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju. Svaka soba ima po dva odvojena kreveta. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.


Kuća Teodoros - Nalazi se nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju. Udaljena je oko 300 metara od mora. Kuća ima veliko i lepo uređeno dvorište sa tušem. Svi apartmani i studiji imaju čajnu kuhinju, TV, TWC, balkon i klima uređaj (korišćenje klima uređaja se naknadno ugovara i plaća predstavniku ino partnera). Jedinice su 1/2, 1/2+1 studiji i 1/4 apartmani. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju i imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Svaki apartman poseduje po dve spavaće sobe, TWC i odvojenu kuhinju. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.

Kuća George - Nalazi se oko 400m od centra mesta u blizini hotela Golden Sands, a na oko 200 metara nalaze se mini-marketi, barovi i taverne. Udaljena je oko 150 metara od mora. Jedinice su 1/2, 1/2+1 studiji. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju, a dvokrevetni studiji na prvom i drugom spratu. Studiji na prvom i drugom spratu poseduju klima-uređaje (korišćenje klima uređaja se naknadno ugovara i plaća predstavniku ino partnera), a studiji u prizemlju poseduju ventilatore. Svaki studio sadrži TWC i čajnu kuhinju. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.

Hotel Golden Sands 3* - Hotel Golden Sands se nalazi u centralnom delu mesta Agios Georgios i od mora je udaljen oko 100 metara. Sadržaj hotela: recepcija, 2 bazena za decu i odrasle, restoran, bar, sef, parking, igraonica za decu, teren za razne sportove... Sadržaj soba (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem): TWC, balkon, mini bar, TV, telefon i klima uređaj (korišćenje klima uređaja se naknadno ugovara i plaća predstavniku ino partnera). Usluga: polupansion - doručak (samoposluživanje-izbor više jela) i večera (meni posluženje). http://www.corfugoldensands.com/

INFORMACIJE I REZERVACIJE: Beograd, Brace Jugovic 16, Tel: (+381 11) , , fax(+381 11)

Copyright © 2005-2012 NUS Inc. All Rights Reserved.
All trademarks and registered trademarks appearing on the NUS  are the property of their respective owners.
For problems or assistance with this site, email us: office@nusbg.com