Nus Travel
| mapa sajta |
|english|deutsch | français | 日本語 |  
pretraga     
      
   Hoteli on line    |   Hosteli on line    |   Hoteli Beograd   |   Hosteli Beograd    |   Rent-a-car  |

Hotelske rezervacije

NUS Travel&Services Vam nudi globalni elektronskim sistem hotelskih rezervacija namenjen za kreiranje individualnih putovanja , poslovnim putnicima ili osobama koje putuju u privatne svrhe, koji se temelji na bazi podataka s informacijama o preko 170.000 hotela svih cenovnih kategorija iz Evrope i čitavog sveta.Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, povoljne cene rent-a-car vozila i hotelskog smeštaja daju Vam izbor planiranja sopstvenog idelnog putovanja!

Ovaj sistem omogućuje besplatne direktne rezervacije sa trenutnom potvrdom po posebnim cenama koje se neprestano aktualizuju. Prikazane cene soba u odabranom hotelu zagarantovane su za svaku rezervaciju.Sve cene u sistemu, su po sobi, za kompletan period željenog boravka.

 

Upustvo


REZERVACIJU možete napraviti sami! Pošto izaberete destinaciju i datum željenog putovanja, pred vama ce se naci svi raspoloživi hoteli..
Sama usluga pravljenja rezervacije je besplatna, a kao garanciju morate ostaviti podatke sa vaše kreditne kartice. Kada završite postupak automatski se pojavljuje potvrda koja sadrži broj rezervacije, informacije o hotelu, kao i osnovne podatke u vezi sa mogucnostima otkazivanja,koju možete odštampati, a koja ce vec par minuta kasnije stici i na Vasu e-mail adresu.

Vaša KREDITNA KARTICA je potrebna samo kao garancija rezervacije. Novac se nikada ne skida sa kartice, osim u slucaju kada se na željenoj destinaciji održava neka manifestacija i kada rezervacije moraju biti potvrdene odmah. Placanje se vrši na recepciji hotela.

Kao garancija rezervacije, prihvataju se: Master Card, Visa i American Express. Može se desiti da hotel ne prima sve tri vrste kartica, o cemu cete biti informisani prilikom pravljenja rezervacije. U hotelu možete platiti i drugom karticom u odnosu na onu kojom ste potvrdili svoju rezervaciju..

Napravljena rezervacija se može otkazati ponekad i na sam dan putovanja, bez ikakvih penala u zavisnosti od uslova otkazivanja, koji se razlikuju od hotela do hotela. Ako se ne ispoštuje datum otkazivanja, ili se putnik uopšte ne pojavi u hotelu, sa kreditne kartice se obicno zadužuje iznos u vrednosti prve noci boravka.

Rezervacioni sistem je u potpunosti SIGURAN, a podaci sa vaše kreditne kartice, kao i vaši licni podaci zašticeni, pri cemu se garantuje Vasa privatnost..

Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, povoljne cene rent-a-car vozila i hotelskog smeštaja daju Vam izbor planiranja sopstvenog idelnog putovanja! Izbor je Vaš ...  Kursna lista

advantage alamo budget
budget enterpise europcar
national sixt thriffty

Nus daje najveću selekciju rent a car vozila sa preko 500 vodećih, nezavisnih dobavljača ! Izbor vozlia u preko 135 zemlje,17,000 gradova i aerodromskih lokacija širom sveta, pretraživanje u realnom vremenu najpovoljnije "all inclusive" najam vozila.
---------------------------

on-line rezervacija

   Vesti:
YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu


Copyright © 2005-2010 NUS Inc. All Rights Reserved.
All trademarks and registered trademarks appearing on the NUS  are the property of their respective owners.
For problems or assistance with this site, email us: office@nusbg.com