spacer
Nus Travel
| mapa sajta |
| english | deutsch | français | 日本語 |  
pretraga     
      
----------------------------------------
  ON-LINE REZERVACIJE

  strelica Avio karte
  strelica Rent-a-car
  strelica Vozilo sa vozačem
  strelica Hotelski smeštaj
  strelica Hosteli (studentski smeštaj)


avio prevoz  Rent-a-car i hotelski  smeštaj

Koristite mogućnost uštede vremena i novaca. Izaberite vozilo ili smeštaj sa posebnim pogodnostima bilo gde u svetu!
-------------------------------------

Strelica Izaberite ...

seminari kongresi sajmovi43. međunarodni sajam građevinarstva -Bolonja
spacer

Oprema i mašine za visokogradnju,  građevinski materijali, materijali za krovove, materijali za sve vrste izolacija, fasade, materijali i sistemi za vodovodne i kanalizacione instalacije, građevinska stolarija...

www.saie.bolognafiere.it

Program putovanja: 24.- 28.10.2007

 1. DAN  24.10.'07.                         Beograd –  Bolonja

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu »Nikola Tesla«  2 sata pre leta.  Poletnje za Bolonju  na letovima AZ/ LH. Po sletanju u Bolonju transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2./4.  DAN  25.- 27.10.'07.                Bolonja

Doručak. Individualna poseta sajmu. Noćenje.

5. DAN  28.10.'07.                           Bolonja -  Beograd

Doručak. Transfer do aerodroma u Bolonji. Poletanje za  Beograd na letovima AZ /LH. 

Smeštaj: hoteli u Bolonji

Hotel Del Borgo 3*

790 € po osobi u dvokrevetnoj sobi, doplata za 1/1 150 €

Hotel Astoria 3*

890 € po osobi u dvokrevetnoj sobi, doplata za 1/1 200 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan uplate.
Hotel Del Borgo 3*, Bolonja,  www.hoteldelborgo.it 

Hotel u Astoria 3*,  centralno lociran, www.astoria.bo.it

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: avioprevoz na Beograd – Bolonja - Beograd sa uključenim obaveznim osiguranjem od rizika u avio-saobraćaju i aerodromskim taksama, transfer aerodrom – hotel – aerodrom za minimum 9 osoba, 4 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (doručak švedski sto), priprema dokumentacije za vizu, troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: italijansku vizu (  35 € ) polisu osiguranja( 12 € u dinarskoj protivvrednosti za boravak do 7 dana, obezbeđuje agencija), transfere hotel-sajam-hotel, ulaznice za sajam ( za inostrane posetioce besplatne uz predregistraciju koju će uraditi agencija na osnovu vaše prijave za putovanje),  lične troškove putnika.

ITALIJANSKA VIZA: dobija se uz obavezno lično prisustvo u prethodno zakazanom terminu.( zakazivanje na broj  0903 121212). Spisak dokumentacije  za vizu biće dostavljen prijavljenim putnicima.

ROK ZA PRIJAVU i UPLATU :  30. avgust 2007. ili do popune mesta
Prijave za putovanje vrše se putem fax-a ili e-mail-a, popunjavanjem obrasca koji ćemo Vam na Vaš zahtev dostaviti, a potvrđuju uplatom u roku naznačenom na profakturi.
Organizator putovanja garantuje realizaciju prema programu samo za prijave i uplate dospele do roka za prijavu i do popune raspoloživih kapaciteta. Prijave prispele po isteku naznačenog roka ili po popuni mesta rešavaće se individualno, prema trenutnom stanju raspoloživih  mesta na letovima za Bolonju i hotelima u Bolonji i okolini.

U slučaju izmena tarifnog sistema kod avio-kompanija, kao i poremećaja na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena.

Medjunarodni sajam gradjevinarstva : materijali, komponente, masine i alati-Batimat
spacer
Vise informacija o sajmu na www.batimat.com

PROGRAM PUTOVANJA  5. - 9.11.07.  5 dana – 4 nocenja

1. DAN  5.11.07.  Beograd –  Pariz

Sastanak ucesnika putovanja na aerodromu »Nikola Tesla«  2 sata pre leta. Poletanje za Pariz  letom JU 240 U 08:10h. Sletanje u  Pariz u 10:45h. Transfer do hotela. Usput panoramsko razgledanje grada za minimum 10 putnika.   Smestaj u hotel . Nocenje.


2./4.  DAN  6.-8.11.07.  Pariz

Dorucak.Individualni transfer javnim saobracajem do sajmista. Poseta sajmu. Nocenje.


5.  DAN  9.11.07.  Pariz  - Beograd

Dorucak.Transfer minibusom do aerodroma u Parizu. Poletanje za Beograd letom JU 243 u 17:25h. Sletanje u Beograd u 19:45h.
SMESTAJ: Hotel 3* u sirem centru  Pariza

CENA : 690 €  po osobi u 1/2 sobi.  Doplata za 1/1 sobu 160 € .
Placanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANZMANA UKLJUCUJE: avioprevoz na relaciji  Beograd – Pariz – Beograd , aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobracaju,  4 noćenja sa doručkom ( svedski sto ), panoramsko razgledanje grada na minimum 10 putnika, troškove organizacije aranzmana.
CENA ARANZMANA NE UKLJUCUJE: ulaznice za sajam 40 € , taksu za vizu 35  € , polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja  7 €  ,  licne troskove putnika. 

ROK ZA PRIJAVU:  1.10.2007.  ili do popune mesta.

Prijave za putovanje vrše se putem fax-a ili e-mail-a, popunjavanjem obrasca koji ćemo Vam na Vaš zahtev dostaviti, a potvrđuju uplatom u roku naznačenom na profakturi.

FRANCUSKA VIZA: Termini za vizu se zakazuju  pozivom  telefonskog broja 0903 123 123. Putnik  licno zakazuje termin i podnosi zahtev  za vizu ambasadi Francuske. Za putnike prijavljene do naznacenog roka agencija zakazuje termin u ambasadi .

DOKUMENTACIJA ZA VIZU:
ZAPOSLENI:
- Pasoš koji važi još najmanje 3 meseca po isteku tražene vize + fotokopija prve strane i strana sa do sada odobrenim Šengen vizama, dve fotografije novijeg datuma pasoškog formata, potvrda o stalnom radnom odnosu na memorandumu firme sa naznačenim iznosom plate kao i prevod na francuski ili engleski jezik, lična karta (original + fotokopija), putni nalog + fotokopija, radna knjižica (original + fotokopija), overena zdravstvena knjižica (fotokopija)-original, fotokopija M2/M3A obrasca o zdravstvenom osiguranju, potvrda o iznošenju deviza od banke na 100.-EUR dnevno ili fotokopiju devizne platne kartice,listing iz fonda penzionog i invalidskog osiguranja.
VLASNICI PREDUZECA:
-Pasoš koji važi još najmanje 3 meseca po isteku tražene vize i fotokopija prve strane i strana sa do sada odobrenim Šengen vizama, dve fotografije novijeg datuma pasoškog formata, lična karta (original + fotokopija), overena zdravstvena knjižica i fotokopija, potvrda o registraciji preduzeća iz agencije za privredne registre, potvrda o plaćenom porezu, potvrda iz banke da je račun aktivan.
DOKUMENTACIJA KOJU OBEZBEDJUJE AGENCIJA  na osnovu prijava za putovanje i uplate akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranzmana.
Ptvrda hotelskog smestaja ,pozivno pismo organizatora sajma, potvrda o prevozu ,polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja.

Francuska ambasada zadržava pravo da od putnika zahteva i dodatnu dokumentaciju.

15. Medjunarodni Kongres Evropskog udruzenja za ginekolosku onkologiju-BERLIN
spacer
www.esgo.org

Program putovanja: avionom, 28. 10. – 02.11.2007. , 6 dana, 5 noci

 1. DAN  28.10.'07.                         Beograd – Berlin 

Sastanak ucesnika putovanja na aerodromu »Nikola Tesla« dva sata pre poletanja aviona za Berlin. Let JU 354 u 15:00h, sletanje u 16:50h.Transfer do hotela. Usput, panoramsko razgledanje grada( Potsdamer Platz, Cultural Forum, Stub Pobede, Branderburska kapija, bulevar Unter den Linden, zgrada Nemacke drzavne Opere, Katedrala, trg Gendarms marketa, renovirana zgrada Reichstaga i nemackog Prlamenta sa staklenom kupolom, Bellevue Palata, shopping bulevar Kurfurstendamm, Memorijalna Crkva Cara  Vilhelma, Charlottenburg...)  Smestaj. Nocenje.


2. – 5. DAN 29.10. / 01.11.'07.          Berlin 

Dorucak. Kongresni program. Nocenje. Mogucnost organizovanja fakultativnih programa. 


6.  DAN  02.11.'07.                          Berlin - Beograd

Dorucak.Transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd u 10:20, let JU 355, sletanje u Beogradu u 12:05h. Kraj svih usluga.

CENA: 730 € po osobi u 1/2 sobi.  Doplata za 1/1 sobu  200 €
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu na dan uplate.

SMEŠTAJ:  Hotel BERLIN, 4*, www.hotel-berlin.de , centralno lociran, hotel »sa istorijom«, na pesackoj udaljenosti od mesta odrzavanja Kongresa; hotel ima prostrani hol koji se nastavlja na Bar Berlin Berlin, frizerski salon, fitness salu, letnju bastu... Sobe sa sopstvenim  kupatilom, TV-om sa ravnim ekranom, W-lan interntet konekcijom... 

CENA ARANZMANA UKLJUCUJE: Avio prevoz  Beograd – Berlin – Beograd, aerodromske takse,  obavezno osiguranje u medjunarodnom avio saobracaju, TSC, 5 nocenja sa doruckom ( svedski sto ) u hotelu sa 4* u centru grada,  transfere u Berlinu aerodrom – hotel – aerodrom, panoramsko razgledanje grada, troskove organizacije aranzmana.

CENA ARANZMANA NE UKLJUCUJE: Taksu za nemacku vizu (35€), zakazivanje termina u ambasadi i obradu dokumentacije  15 € , polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja  10 € , lične troškove putnika  
i druge nepomenute usluge.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU:  30.07.2007. ili do popune mesta.
Prijavljivanje za aranzman se vrsi pismenim putem, popunjavanjem ugovora – prijave za putovanje,  a potvrdjuju uplatom akontacije. Prijave dospele po isteku roka za prijavu ili posle popune mesta  ce se resavati u skladu sa slobodnim hotelskim kapacitetima u Berlinu i raspolozivim mestima na letovima za Berlin, po individualnim cenama.

NAPOMENA: aranzman je, na vas zahtev, moguce realizovati i sa duzim ili kracim periodom boravka.

Minimum putnika za realizaciju aranzmana po navedenim uslovima je 30. U slucaju  nedovoljnog broja putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana i duzna je da o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 15 dana po isteku roka za prijavu .
Aranzman je moguce realizovati i sa manjim brojem putnika uz eventualne neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
U slucaju izmnene cene avio prevoza i aerodromskih taksi organizator putovanja zadrzava pravo korekcije cene aranzmana za nastalu razliku.

USLOVI PLACANJA:
1. 30 %  prilikom rezervacije aranzmana, ostatak  30 dana pre putovanja.
2. Platnim karticama Visa, Master, Maestro
3. Kreditom  poslovne banke na 6, 12 i 24 meseca bez ucesca ili uz ucesce 20 %.
( administrativna zabrana) 
4. Na tekuci racun agencije po predracunu

FAKULTATIVNO: CELODNEVNI IZLET U POTSDAM:
Izlet autobusom do Potsdama, mesta koje najbolje ilustruje velicinu pruske istorije, u kome se posecuju Kraljevska palata ( izgradjena u periodu Fridriha Velikog) sa prelepim bastama, terasama i fontanama, zatim muzej Sesilenhof Dvorca, staro jezgro Potsdama sa ruskom kolonojom Aleksandrovka i Holandskim kvartom.
Cena: 80 € , za minimum 20 osoba . Prijave i uplate do polaska na put
NEMAČKA VIZA: Dobija se posredstvom agencije, uz licno prisustvo u zakazanom terminu. Termin zakazuje agencija.


DOKUMENTA NEOPHODNA ZA NEMACKU POSLOVNU VIZU: Pasos ( potpisan) koji vazi najmanje 3 meseca po isteku vize koji ima najmanje 1 praznu stranicu sa oznakom “viza” , ukoliko je pasos nov obavezno priloziti i stari pasos, 3 fotografije novijeg datuma, original pozivno pismo organizatora kongres/sajma ( obezbedjuje agencija na osnovu prijave za putovanje)  potvrda o hotelskom smestaju, polisa medjunarodnog osiguranja ( u nasoj agenciji se izdaju polise Delta osiguranja) + za zaposlene: putni nalog, radna knjizica, obrazci M1/M2 i M3A, uverenje o stalnom radnom odnosu, potvrda na engleskom ili nemackom jeziku da firma snosi troskove Vaseg putovanja i boravka i garantuje Vas povratak u zemlju. Za vlasnike preduzeca: putni nalog, registracija preduzeca /radnje, potvrda RUJP o placenom porezu ( za firmu ili radnju ).


Napomena: Obaveza putnika je da ambasadi prezentuje svu trazenu dokumentaciju. Putnik sam garantuje za valjanost podnete dokumentacije. Organizator putovanja nije ovlascen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator ne snosi odgovornost za eventualno ne dobijanje vize, bilo individualne bilo kolektivne. U slucaju da viza putniku nije odobrena, smatra se da je putnik odustao od aranzmana i primenjuju se Opsti uslovi putovanja agencije organizatora , koji su uskladjeni sa Zakonom o turizmu kao i posebne uzanse koje vaze uz program putovanja.

OSNOVNE INFORMACIJE O KONGRESU

Vise informacija: www.esgo.org

MESTO ODRZAVANJA: BERLIN, Hotel InterContinental

DATUM ODRZAVANJA: 28.10. – 01.11.2007.

JEZIK: zvanicni jezik je engleski i simultani prevod nece biti obezbedjen

BADZ: svi ucesnici, osobe u pratnji i izlagaci najlepse se mole da nose svoje bedzeve na osnovu kojih ce im biti omoguceno prisustvo predavanjima i ostalim predvidjenim aktivnostima

RADNO VREME PULTOVA ZA REGISTRACIJU:

28.10.                14:00h – 18:00h
29. – 31. 10.     08:00h – 18:00h

  1. 08:00h – 12:30h

SERTIFIKAT: dobijaju ga svi registrovani ucesnici na pultu za registraciju

ESGO CLANSTVO: postanite ESGO clan i obezbedite redukovanu cenu kotizacije. Vise o ESGO i naciju prijavljivanja za clana mozete saznati na www.esgo.org , ili kontaktirajte ESGO administrativnu kancelariju na membership@esgo.org

KOTIZACIJE: Ucesnici iz kategorije”B” koje je odredila Svetska Banka placaju redukovane kotizacije. Neophodno je dostaviti dokaz o nacionalnosti i stalnom mestu boravka.

Cene su u evrima.

 

Tip

Do 31.07.’07.

0d 01.08. do 01.10.”07.

od 02.10. i na licu mesta

ESGO clan

440

480

550

ne clan

490

530

600

sestre / studenti / specijalizanti

 

220

 

250

 

280

kategorija A

220

250

280

kategorija B

100

120

140

gala vecera

 30

 30

 30

KOTIZACIA ukljucuje:

 1. prisustvovanje predavanjima
 2. ulaz na izlozbu
 3. publikacije o Kongrsu
 4. 3 rucka
 5. pauze za kafu
 6. prisustvovanje ceremoniji otvaranja

Gala vecera uz rezervaciju i uplatu

OSOBE U PRATNJI: svi registrovani ucesnici mogu kupiti ulaznice za sve drustvene dogadjaje za osobe u pratnji, kao i za sve fakultativne programe. Detalji ce biti objavljeni naknadno.

USLOVI OTKAZA :  Za pismeni otkaz do 03.09. refundacija ukupne sume umanjene za 50€ i bankarske troskove
50% refundacije za pismene otkaze prispele izmedju 04.09. i 04.10.
Za otkaze posle 05.10. nema refundacije.

REGISTRACIJE: Predregistracije za sve ucesnike vrši agencija prema popunjenim prijavama za putovanje i precizno dostavljenim potrebnim podacima  za registraciju ili učesnik kongresa  licno. Placanje kotizacija je moguce posredstvom agencije prema cenovniku organizatora  uvecano za bancine troskove.  Ucesce na kongresu, cene  kotizacija i eventualni otkazi su iskljucivo prema uzansama organizatora kongresa.

EUROECHO-Lisabon
spacer

1. DAN 04.12.’07.                               Beograd – Lisabon

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “ Nikola Tesla” 1,5 sat pre poletanja. Poletanje za Milano u 06:10h, let AZ 539. sletanje u 07:05h Nastavak leta za Lisabon u 10:00h, let AZ 026 , sletanje u 12:25h. Transfer do hotela, smeštaj. Posle kratkog odmora polazak na razgledanje grada: Trg Markus de Pombal, Avenija Slobode, Trg Obnovitelja, Trg Rossio ( shoping zona), Manastir Sv Žeronima, Belemska kula (sagrađena 1514. u znak sećanja na “put začina” Vaska De Game), tvrđava Sv. Đorđa ( smeštena na jednom od sedam brežuljaka, odakle se pruža nezaboravan pogled na Lisabon), Bairo Alto..., sa lokalnim vodičem, na engleskom jeziku. Noćenje.


2. – 5. DAN 05. – 08. 12. ’07.             Lisabon

Doručak. Individualna poseta kongresu. Noćenje.


6. DAN 09.12.’07.                               Lisabon – Beograd

Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Milano u 13:15h, let  AZ 027, sletanje u 17:00h. Nastavak leta za Beograd u 21:10, let AZ 538. sletanje u 22:55.

 

 

CENA ARANŽMANA:  590 €  po osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za jednokrevetnu sobu 175  €
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS za efektivu na dan uplate

HOTEL Amazonia Lisboa 3*. www.amazoniahotels.com, u centru Lisabona, pored trga Marques de Pombal. Sobe su dvokrevetne i jednokrevetne, opremljene kupatilom sa tušem i fenom,  TV –om, telefonom, mini barom,

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Avio prevoz  Beograd - Lisabon  – Beograd,  5 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u Lisabonu,  transfere u Lisabonu: aerodrom – hotel –  aerodrom, panoramsko  razgledanje grada ( vodič na engleskom, a za minimum 25 putnika, prevod na srpski), troškove organizacije aranžmana.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse i obavezno osiguranje u međunarodnom saobraćaju ( 115 €), taksu za portugalsku vizu (35 € u dinarskoj protivvrednosti, plaća se direktno ambasadi), polisu međunarodnog osiguranja 10€, kotizacije za učešće na kongresu, fakultativne programe, ulaznice u turističke objekte i druge nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU i UPLATU: 31. 09.2007. ili do popune mesta 

USLOVI PLAĆANJA:

 1. 30 %  prilikom rezervacije aranžmana, ostatak  30 dana pre putovanja
 2. Platnim karticama Visa, Master, Maestro
 3. Kreditom  poslovne banke na 6, 12 i 24 meseca bez učesća ili uz učešce 20 %.

      ( administrativna zabrana)

 1. Na tekući račun agencije po predračunu

Za vreme boravka u Lisabonu, postoji mogućnost organizacije fakultativnih izleta. Prijavljivanje  i uplata za fakultativne izlete  u agenciji, najkasnije 30 dana pred polazak na put.
Izlet u Sintru, Kaškaiš i Estoril – 40 €
Večera uz Fado program – 75 € ; uključuje transfer hotel-restoran-hotel, večeru ( predjelo, glavno jelo, desert, 1 / 2 L vina) uz Fado program
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta po navedenim cenama je  20 prijavljenih osoba.

VIZA: zahtev za vizu se podnosi lično u zakazanom terminu. Za blagovremeno prijavljene putnike termin zakazuje agencija.

DOKUMENTA ZA VIZU: Lična dokumentacija neophodna za vizu: čitko popunjen obrazac za vizu, 1 fotografija novijeg datuma na svetloj podlozi veličine kao za pasoš, pasoš koji važi najmanje 6 meseca po isteku vize +  fotokopija prve dve stranice pasoša i stranica sa prethodnim Šengen vizama, ukoliko je pasoš novijeg datuma, priložiti i prethodni poništeni ili potvrdu nadležnih organa da je važeći pasoš prvi koji podnosilac zahteva poseduje,  dokaz o novčanim sredstvima ( potvrda iz banke o posedovanju deviza ili kreditna kartica validna u inostranstvu ili izvod sa deviznog računa),fotokopija overene zdravstvene kljižice i original na uvid.

 
Za zaposlene: fotokopija prve i poslednje strane radna knjžica i original na uvid,  uverenje o zaposlenju na memorandumu preduzeća sa tačno naznačenim radnim mestom i visinom primanja,


Za vlasnike preduzeća: Uverenje o registraciji preduzeća/ radnje, ne starije od 6 meseci, original i fotokopija, Izvod iz evidencije prijavljenih na PDV, izvod o stanju na računu u banci firme tokom poslednja tri meseca,
Za učesnike na Kongresu:  original pozivno pisma organizatora, dokaz o plaćenoj kotizaciji i program rada
( može posredovati agencija) 


Za penzionere: poslednji ček od penzije.
Dokumentacija  koju obezbeđuje agencija:
Potvrda hotelske rezervacije,  rezervacije avio prevoza, polisa međunarodno priznatog zdravstvenog osiguranja.
Ambasada može zatražiti dodatnu dokumentaciju.


Minimum putnika za realizaciju aranžmana po navedenim uslovima je 25. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
U slučaju izmene cene avio prevoza i aerodromskih taksi organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene aranžmana za nastalu razliku. Agencija zadržava pravo promene redosleda turističkih sadržaja.

European Society of Cardiology

 

OSNOVNE INFORMACIJE O KONGRESU:

 

PERIOD ODRŽAVANJA: 03. – 08. 12. 2007.
MESTO ODRŽAVANJA: Lisbon Congress Centre
ORGANIZATOR: European society of Cardiology – Evropsko uruženje kardiologa

KOTIZACIJE:


Kotizacije u €

EAE član

NE član

Rođeni posle 01.01.19977. **

Medicinski tehničar na ultrazvuku  ***

Paket*

Standard

Paket*

Standard

Rana registracija do 03.10.2007.

€ 415

€ 319

€ 460

€ 420

€ 255

€ 255

Kasna jotuzacija od 04.10.2007.

€ 520

€ 500

€ 555

€ 520

€ 300

€ 300

*    PAKET kotizacija  uključuje i članarinu u EAE za 2008. po redukovanoj ceni
**  Neophodno dostaviti dokaz ( ličnu kartu) o datumu rođenja
*** Potvrda od strane rukovodioca/načelnika odeljenja da ste med.i teničar na ultrazvuku 
DNEVNA ulaznica, samo za 05.12.2007. - € 105 (uključena u kotizacije)
OSOBA u PRATNJI: € 60

Kotizacija uključuje:

 1. prisustvovanje svim naučnim predavanjima i izložbi
 2. prisustvovanje ceremoniji svečanog otvaranja 05.12.2007.
 3. knjiga sa svim radovima i definitivni program
 4. godišnju pretplatu na Evropski časopis o ultrakardiologiji

REGISTRACIJE: Predregistracije za sve učesnike vrši agencija prema popunjenim prijavama za putovanje i precizno dostavljenim potrebnim podacima  za registraciju ili učesnik kongresa  lično. Plaćanje kotizacija je moguće posredstvom agencije prema cenovniku organizatora  uvećano za bančine troškove. Učesće na kongresu, cene  kotizacija i eventualni otkazi su isključivo prema uzansama organizatora kongresa.

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas...


  Kursna lista

Youth Budget Accommodation


  Vesti:

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu


Copyright © 2005-2010 NUS d.o.o, Inc. All Rights Reserved.
All trademarks and registered trademarks appearing on the NUS d.o.o are the property of their respective owners.
For problems or assistance with this site, email us: office@nusbg.com