AUTOBUS-RIM

LONDON

RIM

BARCELONA

29.12.2007 -03.01.2008.

LISABON

MOSKVA

AUTOBUS-PARIZ

  NAZAD CENA ARANŽMANA: 565€  po osobi u dvokrevetnoj sobi
   
6 DANA AVIONOM, 29.12.2007-03.01.2008.

1.dan 29.12. ’07. : Beograd – Lisabon Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre leta. Poletanje za Minhen u 11:55h, let LH 5901, sletanje u 14:00h. Nastavak leta za Lisabon u 18:35h,let LH 2176, sletanje u 20:35h. Transfer do hotela. Smeštaj. Nocenje.

INFORMACIJE O LISABONU

2.dan 30.12.’97. : Lisabon Doručak.Polazak na panoramsko razgledanje grada; Trg Markus de Pombal, Avenija Slobode, Trg Obnovitelja, Trg Rossio (shoping zona), Manastir Sv Žeronima, Belemska kula (sagrađena 1514. u znak sećanja na “put začina” Vaska De Game, tvrđava Sv. Đorđa (smeštena na jednom od sedam brežuljaka, odakle se pruža nezaboravan pogled na Lisabon), Bairo Alto...Povratak u hotel. Noćenje.

INFORMACIJE O LISABONU

3.dan 31.12.’07.:Lisabon Doručak. Slobodno vreme za individualni program, šoping i pripremu za doček Nove Godine. Predlažemo posetu Parka Nacija, nekada mesto održavanja EXPO-a,a sada park prepunog atrakcija, od kojih je najatraktivniji Okeonarijum,drugi po veličini u svetu, sa preko 10.000 biljnih i životinjskih vrsta. Noćenje.

INFORMACIJE O LISABONU

4.dan 01.01.’08. :NOVA GODINA!!!! Lisabon Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Uveče fakultativna zajednička večera u nacionalnom restoranu sa portugalskom fado muzikom. Noćenje.

INFORMACIJE O LISABONU

5.dan 02.01.’08. : Lisabon Dorucak. Posle doručka fakultativni izlet do Sintre, grada pod zaštitom UNESCO-a, letnje rezidencije portugalskih kraljeva, sa Nacionalnom palatom (sa temeljima iz 16. veka i sukcesivnom izgradnjom u Maorskom, Gotskom, Baroknom i Manuelina stilu). Nastavak vožnje do Cabo da Roca, najzapadnije tačke Evropskog kontinenta, i dalje do mondenskog Kaškaiša (nekadšnjeg ribarskog sela, gde su evropski kraljevi izgradili svoje letnjikovce, zahvaljujući čemu je postalo prestižno mesto za odmor). Povratak u Lisabon.. Noćenje.

INFORMACIJE O LISABONU

6.dan 03.01.’08. : Lisabon- Beograd Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Frankfurt u 16:30h, let LH 4533, sletanje u 20:30h. Nastavak leta za Beograd u 22:05h, let LH 3408, sletanje u Beograd u 23:35h.

INFORMACIJE O LISABONU
 

CENA ARANŽMANA:  565€  po osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za jednokrevetnu sobu 120 €
Deca  od 2 -11 godina u pratnji 2 odrasle osobe plaćaju 75%  od ukupne cene aranžmana.
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS za efektivu na dan uplate

SMEŠTAJ : Hotel  ROMA 3*. www.hotelroma.pt, Av. de Roma 33, Lisboa.
Sve sobe imaju elektronsku bravu, centralni prekidač, potpuno opremljeno kupatilo, fen, telefon, bežični internet, kablovsku televiziju i radio, sef...

  
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Avio prevoz  Beograd - Lisabon  – Beograd,  5 noćenja sa doručkom (švedski sto), u hotelu sa 3* u Lisabonu,  transfere u Lisabonu: aerodrom – hotel –  aerodrom, panoramsko  razgledanje grada (vodič na engleskom), troškove organizacije aranžmana.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Taksu za portugalsku vizu (35 € u dinarskoj protivvrednosti, plaća se u ambasadi), aerodromske takse 140€, polisu međunarodnog osiguranja 10€, doček Nove godine (cene svečane večere ćemo objavi uskoro), fakultativne programe, ulaznice u turističke objekte i druge nepomenute usluge.

DOČEK Nove Godine: u Lisabonu se Nova godina dočekuje u barovima, restoranima i klubovima, ulicama, ali jedan od glavnih događaja je na Trgu Torre de Belem, sa živom muzikom, plesom, svetlosnim displejom, i sa spektakularnim vatrometom. Muzika se nastavlja do”sitnih sati” posle ponoći. Na vaš zahtev, u mogućnosti smo da vam rezervišemo mesta za svečanu večeru i doček uz fado muziku u jednom od restorana:
Timpanas Restaurant, www.timpanas.pt , 110 € 
Luso Restaurant , www.cafeluso.pt., 140 €

ROK ZA PRIJAVU: 02.11. 2007. ili do popune mesta

USLOVI PLAĆANJA:

1.30 %  prilikom rezervacije aranžmana, ostatak  30 dana pre putovanja
2.Platnim karticama Visa, Master, Maestro
3.Kreditom  poslovne banke na 6, 12 i 24 meseca bez učešća ili uz učešće 20 % 
(administrativna zabrana)
Fakultativni izlet: u Sintru, Kaškaiš i Estoril – cena 55 € po osobi za minimum 15 putnika. Prijavljivanje i uplata u agenciji, najkasnije do 30.11.2007.

VIZA: zahtev za vizu se podnosi lično u zakazanom terminu. Za blagovremeno prijavljene putnike termin zakazuje agencija. DOKUMENTA ZA VIZU: Lična dokumentacija neophodna za vizu: čitko popunjen obrazac za vizu, 1 fotografija novijeg datuma na svetloj podlozi veličine kao za pasoš, pasoš koji važi najmanje 6 meseca po isteku vize +  fotokopija prve dve stranice pasoša i stranica sa prethodnim Šengen vizama, ukoliko je pasoš novijeg datuma, priložiti i prethodni poništeni ili potvrdu nadležnih organa da je važeći pasoš prvi koji podnosilac zahteva poseduje,  dokaz o novčanim sredstvima (potvrda iz banke o posedovanju deviza ili kreditna kartica validna u inostranstvu ili izvod sa deviznog računa), fotokopija overene zdravstvene kljižice i original na uvid. 
Za zaposlene: fotokopija prve i poslednje strane radna knjžica i original na uvid,  uverenje o zaposlenju na memorandumu preduzeća sa tačno naznačenim radnim mestom i visinom primanja i naznakom o odobrenom godišnjem odmoru ili korišćenju slobodnih dana.
Za vlasnike preduzeća: Uverenje o registraciji preduzeća/ radnje, ne starije od 6 meseci, original i fotokopija, Izvod iz evidencije prijavljenih na PDV, izvod o stanju na računu u banci firme tokom poslednja tri meseca,
Za učenike i studente: Đačka knjižica ili indeks original + fotokopija., uverenje izdato od strane fakulteta, srednje ili osnovne škole u kome je navedena godina ili razred koji pohađa podnosilac zahteva 
Za maloletna lica: saglasnost oba roditelja ili staratelja overena kod nadležnog organa, ukoliko dete ne putuje sa roditeljem/roditeljima/ staraocima. Zahtev podnose i potpisuju roditelji/staratelji i podnose: izvod iz matične knjige rođenih, fotokopije ličnih karata oba roditelja/staratelja, originali na uvid, kao i rešenje ili presude o starateljstvu ukoliko je reč o staratelju , fotokopija i original na uvid.
Za penzionere: poslednji ček od penzije.
Dokumentacija  koju obezbeđuje agencija:
Potvrda hotelske rezervacije,  rezervacije avio prevoza, polisu osiguranja.
Ambasada može zatražiti dodatnu dokumentaciju.
Minimum putnika za realizaciju aranžmana po navedenim uslovima je 20. U slučaju  nedovoljnog broja putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana i dužna je da o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 7 dana pre putovanja. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju izmene cene avio prevoza i aerodromskih taksi organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene aranžmana za nastalu razliku. Agencija zadržava pravo promene redosleda u realizaciji turističkog sadržaja. 

 

  Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas...