AUTOBUS-RIM

LONDON

RIM

BARCELONA

5 DANA AVIONOM, 30.12.2007 - 03.01.2008.

LISABON

MOSKVA

AUTOBUS-PARIZ

  NAZAD CENA 595 € po osobi u dvokrevetnoj sobi
   
5 dana Avionom 30.12.2007-03.01.2008.

1.dan 30.12.’07. Beograd – Rim :Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” u 05:00h. Poletanje za Rim letom JU 404 u 06:45h. Sletanje u Rim u 08:20h. Transfer do hotela. Smeštaj. Posle kraćeg odmora panoramsko razgledanje grada; pjaca Barberini i Via Veneto, vila Borgeze, porta Flaminia, reka Tibar sa svojim mostovima, kolosalna tvrđava Sv. Andjela, najveća crkva na svetu Sv. Petra u Vatikanu, vožnja desnom obalom pored jedinog ostrva na Tibru Isola Tiberiana, povratak na “antičku” obalu pored Marceliusovog pozorišta i jedinstvenog brežuljka Kampidolja, pjaca Venecija, cirkus Maksimus, Rimski  Forum,  centar komercijalnog, političkog i religioznog antičkog Rima;  Koloseum, trajni simbol antičkog Rima  U Koloseumu su se  ordžavale gladijatorske borbe i borbe sa životinjama; Panteon izgrađen kao hram za bogove u vreme Hadrijana, Španski trg i Španske stepenice, fontana di Trevi uz obavezno bacanje novčića za sreću.
Potom poseta Vatikanu – jednoj od najbogatijih i najraznovrsnijih umetničkih riznica na svetu, gde se obilaze:  dvorište Dela Pinja, Laoknovo dvorište, sala muza, čuvene Rafaelove četiri sobe sa njegovim remek delima, neponovljiva Mikelanđelova Sikstinska kapela, unutrašnjost crkve Sv. Petra u kojoj se nalazi “Pieta” delo svestranog   Mikelanđela... Noćenje

Turistička karta Rima + Informacije o Vatikanu

2.dan 31.12.’07. Rim : Slobodno vreme za individualni program i šoping. Uveče individualni doček Nove Godine. Noćenje. 

DETALJNE INFORMACIJE O RIMU

3.dan 01.01.’08. Rim : NOVA GODINA Doručak. Slobodno vreme. Predlažemo fakultativni, poludnevni izlet i obilazak Vile D’este u Tivoliju, antičkom letovalištu Rimljana. Ova jedinstvena vila je okružena vrtovima i stotinama fontana od kojih su neke oponašale cvrkut ptica, zvuk orgulja ili urlikanje zmajeva. Povratak u Rim. Noćenje.

Turistička karta Rima

4.dan 02.01.’08. Rim: Doručak. Slobodno vreme za individualni program i šoping. Noćenje.

Turistička karta Rima

5.dan 03.01.’08. Rim–Beograd : Posle odmora transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd letom JU 405 u 09:20h. Sletanje u Beograd  u 10:55h.

Turistička karta Rima

 

HOTEL FIAMMA 3*, Bia Gaeta 61, www.leonardihotels.com
Hotel je lociran u centru grada u neposrednoj blizini stanice Termini. Sve sobe su sa kupatilom, TV, telefonom, fenom, klima uređajem.

CENA ARANŽMANA: 595 € po osobi u dvokrevetnoj sobi.
Doplata za jednokrevetnu sobu 140  €
Deca od 2-11 godina plaćaju 75% od ukupne cene aranžmana

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Avio prevoz Beograd – Rim  – Beograd,             4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u centru grada, transfere u Rimu aerodrom – hotel – aerodrom, panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku,  obilazak Vatikana, troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Aerodromske takse 66€, taksu za italijansku vizu 35€, polisu međunarodnog osiguranja 10€, fakultativne programe, ulaznice u turističke objekte i druge nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU: Do popune mesta ili najkasnije 30 dana pred putovanje

USLOVI PLAĆANJA:

1. 30 % prilikom rezervacije aranžmana , ostatak  30 dana pre putovanja
2. Platnim karticama Visa, Master, Maestro, Dina card
3. Kreditom poslovne banke na 6 , 12 i 24 meseca bez ućešća ili uz učešće 20%(administrativna zabrana)
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu na dan uplate
.


Italijanska viza
Termini se zakazuju na br. 0903-12-12-12


Lična dokumentacija neophodna za italijansku vizu:
Čitko popunjen obrazac za vizu, 1 fotografija novijeg datuma na svetloj podlozi veličine kao za pasoš, pasoš koji važi najmanje 3 meseca po isteku vize + fotokopija prve dve stranice pasoša + fotokopija eventualnih prethodnih Šengen viza, zdravstvena knjižica overena + fotokopija, dokaz o raspoloživim prihodima (potvrda iz banke), međunarodno zdravstveno osiguranje (važi za sve)


Za zaposlene: Radna knjižica + fotokopija, M1/M2/M3 formular, uverenje o zaposlenju na memorandumu preduzeća sa tačno naznačenim radnim mestom, datumom zaposlenja i visinom primanja, rešenje o godišnjem odmoru ili slobodnim danima za vreme putovanja, listing iz PIO Fonda


Za vlasnike preduzeća: Registracija firme + fotokopija, izvodi iz banke (poslednjih 10 dana), uverenje od Uprave prihoda o izmirenom porezu.


Za učenike i studente:  Đačka knjižica ili indeks.


Za penzionere: poslednji ček od penzije.


Dokumentacija  koju obezbeđuje agencija:
Potvrda hotelske rezervacije, rezervacije avio prevoza, međunarodno zdravstveno  osiguranje.
Ambasada može zatražiti dodatnu dokumentaciju.

Fakultativni izlet u Tivoli  75 € . Minimum 15 putnika.

Minimum putnika za realizaciju aranžmana po navedenim uslovima je 20. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana i dužna je da o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 7 dana pre putovanja.
Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
U slučaju izmene cene avio prevoza i aerodromskih taksi organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene aranžmana za nastalu razliku.
Agencija zadržava pravo izmene redosleda u realizaciji turističkog sadržaja.

 

  Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas...