AUTOBUS-RIM

LONDON

RIM

BARCELONA

 5 DANA AVIONOM, 29.12.2007-02.01.2008.

LISABON

MOSKVA

AUTOBUS-PARIZ

  NAZAD CENA ARANŽMANA: 645 € po osobi u dvokrevetnoj sobi.
 
29.12.2007-02.01.2008. Avionom

1.dan 29.12.’07. Beograd – London :Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre leta. Poletanje za London letom JU 210 u 10:35h. Sletanje u London u 12:40h.  Smeštaj u hotel. Posle kraće pauze Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: Bakingemska palata, Opatija Vestminster i Parlament sa “ Big Benom”; zvuk ovog časovnika označava Britancima vreme “najtačnije na svetu”. Kada je1960. godine Elizabeta II zakasnila 5 minuta na vojnu paradu priređenu u čast njenog rođendana , najčuveniji časovnik na svetu je zaustavljen, jer engleska kraljica “ne može” da zakasni.  London Tauer, Tauer Bridz, Trafalgar skver sa Nelzonovim stubom, Pikadili, Soho... Noćenje.

INFORMACIJE O LONDONU

2.dan 30.12.’07. London  :Doručak. Slobodan vreme za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

INFORMACIJE O LONDONU

3.dan 31.12.’07. :Doručak.
Doručak. Slobodan vreme za individualne aktivnosti i šoping. Uveče individualni doček Nove Godine u nekom od londonskih pabova ili na trgovima Londona. Noćenje.

INFORMACIJE O LONDONU

4.dan 01.01.’08. :NOVA GODINA!!! London  Doručak. Predlažemo fakultativni celodnevni izlet u Oksford, poznati univerzitetski grad  i Stratford, rodno mesto W. Sekspira. Do Oksforda i Stratforda se vozi idiličnim seoskim putevima, sa mogućnošću organizovanja ručka u toku izleta. Noćenje.

INFORMACIJE O LONDONU

 

5.dan 02.01.’08. London – Beograd:Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do  aerodroma. Poletanje za Beograd letom JU 211 u 13:30h. Sletanje u Beograd u 17:15h.

INFORMACIJE O LONDONU

CENA ARANŽMANA: 645 € po osobi u dvokrevetnoj sobi.
Doplata za jednokrevetnu sobu 200 €.
Deca 2-11 g plaćaju 75% od ukupne cene aranžmana.
 
HOTEL Jurys Inn Chelsea 3* je lociran u širem centru grada i ima izuzetnu dobru saobraćajnu vezu sa centrom grada
www.jurysdoyle.com 
Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem.
Sve sobe imaju TV, TWC i telefon.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Avio prevoz Beograd – London – Beograd, 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3*, transfere u Londonu aerodrom – hotel – aerodrom, razgledanje grada u pratnji stručnog  lokalnog vodiča na srpskom jeziku, troškove organizacije aranžmana.
 
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Aerodromske takse 85€, taksu za britansku vizu cca 8.000 din, uslugu viziranja pasoša 1.000 din po putniku, polisu međunarodnog osiguranja 10 €, ulaznice za turističke objekte, fakultativne programe.

USLOVI PLAĆANJA:

1. 30 % prilikom rezervacije aranžmana , ostatak  20 dana pre putovanja .
2. Platnim karticama Visa, Master, Maestro
3. Kreditom poslovne banke na 6 , 12 i 24 meseca bez učešća ili uz učešće 20%.(administrativna zabrana)
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS za efektivu na dan uplate 

ROK ZA PRIJAVU:  30 dana pre polaska ili do popune mesta

BRITANSKA VIZA: Neophodna lična predaja dokumentacije u zakazanom terminu (zakazuje agencija). Uobičajeno obrada dokumentacije traje 5 radnih dana.
 
Spisak dokumenata potrebnih za vizu:
• pasoš koji važi jos min. 6 meseci po isteku vize i ima najmanje 1 slobodan list bez ikakvih pečata i napomena sa obe strane  /obavezno potpisan/, stari pasoš, 2 fotografije veličine pasoša na svetloj podlozi, popunjen formular /popunjava agencija/, potvrda o posedovanju novčanih sredstava dovoljnim za predviđeni boravak u GBR, pasoši užih članova porodice na uvid.
Za zaposlene: overena i potpisana potvrda na memorandumu firme koja sadrži sledeće podatke: ime i prezime, od kada je lice zaposleno u firmi i na kojim poslovima kao i  prosek mesečnih primanja, fotokopija radne knjižice i rešenje o godišnjem odmoru ili slobodnim danima za vreme putovanja.
Za vlasnike preduzeća/radnji: rešenje o osnivanju firme i dokaz da firma posluje (izvod iz banke)
Za studente i učenike: Indeks ili đačka knjižica.
Za penzionere:  Poslednji ček od penzije.
• Lični podaci neophodni za formular: ime, prezime, devojačko prezime, ime oba roditelja, bračno stanje, godina i mesto venčanja, ime I prezime (+ devojačko) bračnog druga, datum I mesto njegovog rođenja,  napomena o prethodnim boravcima u GBR (kada ) , kao i napomena o tome da li podnosilac zahteva ima prijatelje ili rođake tamo.
Dokumenta koje obezbeđuje agencija:  potvrda o rezervaciji hotela i aviokarte.
 
Cena fakultativnih izleta: Oksford i Stratford – 70 €, zajednički ručak 20 €. Minimum putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 6.
 
Minimum putnika za realizaciju aranžmana po navedenim uslovima je 20. U slučaju  nedovoljnog broja putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana i dužna je da o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 7 dana pre putovanja.
Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
U slučaju izmene cene avio prevoza i aerodromskih taksi organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene aranžmana za nastalu razliku.
Agencija zadržava pravo izmene redosleda u realizaciji turističkog sadržaja.

 

  Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas...